Skip to content

Rekreasjon og naturopplevelser

Finnkroken. Ei typisk nordnorsk bygd både lun og mild, men med en sterk, vakker og vill natur rett utenfor hyttedøra. Øyene utenfor byr på særegne naturopplevelse, et rikt fugleliv og en nydelig kirkegård som fortsatt er i bruk. Grendehuset byr på vevstue, Galleri Berger og ikke minst et rikholdig bygdemuseum. 

I Finnkroken kommer du Nord – Norsk kystkultur nær inn på livet. Søker du stillhet, ro og nærhet til naturen er Finnkroken Feriehytter stedet. Nær Tromsø sentrum men langt fra byens larm.

Vinterstid tilbyr vi flott skiterreng, oppkjørte skiløyper og akebakke nær hyttene. Bedre sted å oppleve nordlys og vinterhimmelens prakt finner du ikke.
 
Også rundt hyttene er det rikt dyre- og fugleliv. Det er vanlig å se ørn, niser, oter, rype, hare, røyskatt og mink.

Vår sommer og høst kan du ta for deg alt hva naturen byr på. Om det er en rotur mellom øyene med fiskesnøre for å høste av havets rikdom, småviltjakt eller høste av naturens grøde av bær og sopp. Fra hyttene er det merkede turstier. Vi legger til rette for aktivitet ved å leie ut båter, fiskeredskap, sykler og akeutstyr. Og for de som bare vil nyte: Badstue, boblebad, grill og uteplass i strandsonen.

For grupper: organiserte fisketurer, båttur rundt øyene, bygdevandring (guidet tur til kapellet og grendehuset (Bygdemuseum og galleri)) og guidet omvisning på en Nord-norsk kystgård.

Share This